Διακόσμηση με πίνακες από καμβά

Βρείτε την πρόταση που σας ταιριάζει στο Paperhearts.gr


Για το σαλόνι "Sunflowers" ένα έργο τέχνης του VINCENT VAN GOGH

Είσαι λάτρης της τέχνης, και θα ήθελες να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου με κάποιο έργο του Van Gogh, ίσως ένα από τα εμβληματικά έργα του Edvard Munch, του Klimt ή γιατί όχι, κάποιο έργο με τις αρχιτεκτονικές γραμμές της Lyubov Popova χωρίς να απαιτείται κάποια αριστοτεχνική διάρρηξη κάποιου μουσείου Τέχνης; 
Έχεις βαρεθεί από τους ίδιους τοίχους στο σπίτι ή το γραφείο σου και χρειάζεσαι έναν αέρα ανανέωσης;

Ένας 'Carte du Monde' για όλα τα γραφεία

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά, ούτε να κάνεις ακραίες αλλαγές, οι οποίες μπορεί να φέρουν και το αντίθετο αποτέλεσμα. Μικρές πινελιές ανανέωσης, αρκούν. Μία πολύ καλή ιδέα, είναι να διακοσμήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου με πίνακες σε καμβά.

Ο λόγος που προτείνουμε καμβά είναι ότι έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις αφίσες και τους ζωγραφισμένους πίνακες.
  • Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το μέγεθος, γιατί δεν μας περιορίζει στις διαστάσεις που θα έχει.
  • Καθαρίζονται πανεύκολα γιατί διαθέτουν μία προστατευτική επίστρωση η οποία είναι και ανθεκτική στο νερό, προστατεύει τον πίνακα από τις βλαβερές εκθέσεις στο φως, που σίγουρα θα αλλοίωναν τον πίνακα εφόσον ήταν ζωγραφισμένος στο χέρι. 
  • Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής εξαιτίας των υλικών και των προστατευτικών που διαθέτουν, είναι περισσότερο ανθεκτικοί από κάθε άλλο διακοσμητικό είδος.
  • Πάνε παντού καθώς μπορούν να ταιριάξουν πανέμορφα σε κάθε χώρο και σε κάθε ύφος σπιτιού. 
Angels – Raffaello Sanzio για το παιδικό δωμάτιο

Forever in love για την κρεβατοκάμαρα

Έτσι το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς το κατάστημα Paperhearts.gr το οποίο διαθέτει μια τεράστια γκάμα σε πίνακες με καμβά και να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και ταιριάζει με την αισθητική του χώρους σου.

Post a Comment

0 Comments