Η Godlike μας δίνει την μαγική τροφή!

Η "μαγική" τροφή δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο σε όλους μας μέλι, ένα από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινότερα τρόφιμα. Η χρήση του φυσικού μελιού, (όπως μας το δίνει η Godlike) ως τροφή και φάρμακο, έχει υπάρξει από αμνημονεύτων χρόνων.

Τι πιο όμορφο να πίνουμε το τσάι μας, με μια κουταλιά μέλι Godlike

Είναι ένα ισχυρό φυσικό "φάρμακο", το οποίο μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία σας. Προστατεύει από ασθένειες, έχει αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, δεν βλάπτει την φυσική χλωρίδα του εντέρου, βελτιώνει την πεπτική λειτουργία και ενισχύει τη δραστηριότητα των καλών βακτηρίων στο έντερο.

Η εταιρεία που προέκυψε από την αγάπη των ιδρυτών της για το μέλι, παράγει αυτήν τη στιγμή υψηλής ποιότητας μέλια σε υψηλής αισθητικής συσκευασίες τα οποία τοποθετεί τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στη διεθνή αγορά καθώς έχει κάνει ήδη εξαγωγικό "άνοιγμα" κυρίως σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Αμερική.

100 % αγνό ανεπεξεργασμένο μέλι που παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα

Η Godlike διαθέτει έξι διαφορετικές ποικιλίες μελιού, μεταφέροντας τα μελίσσια της σε όλη την Ελλάδα μέσα στο χρόνο, ώστε να παράγει μέλι πεύκου, ρέικι, κουμαριά, ανθόμελο, ελατό και θυμαρίσιο σε μοναδικές συσκευασίες.


Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα της από το E-shop, το Facebook και το Instagram

Post a Comment

0 Comments