Πίσω στη μόδα το χαρούμενο print που φορέσαμε το 90s


Είναι hot trend τα τελευταία δύο χρόνια και δεν μας χαλάει καθόλου!!

Συνηθίσαμε στις collection Άνοιξη/Καλοκαίρι να βλέπουμε συνέχεια floral σχέδια! Ναι είναι όμορφα, είναι υπέροχα! Αλλά μήπως ήρθε καιρός να η ντουλάπα μας να ανανεωθεί λίγο??

Φαίνεται ότι τους περισσότερους στο Instagram, τους έχουν κουράσει τα floral και έχουν αρχίσει να φορούν ένα print που είναι λίγο πιο απροσδόκητο, πιο ψυχεδελικό - και πολύ πιο νοσταλγικό.

Ποιο είναι αυτό το print?  Ονομάζεται tie-dye και το φορούσαμε όλες στα 90s (όσες δηλαδή είστε της γενιάς μου) και όπως θα δείτε παρακάτω στη gallery έχει κάνει δυναμικό comeback.  Αν είσαι μικρότερη και δεν την έχεις ζήσει, εμπιστέψου τις «μεγαλύτερες» που σου λένε ότι αξίζει τον κόπο!

Το tie-dye, που στην προηγούμενη σεζόν το «χορτάσαμε» στις συλλογές των οίκων μόδας Dior και Versace, φέτος το βλέπουμε να λανσάρατε σε T-shirts, φορέματα και tops! Μας φέρνει πίσω στα 60s-70s που ήταν πιο απλές εποχές, θυμίζει καλοκαιρινό κάμπινγκ, τέχνες και χειροτεχνίες! Μερικές φορές το ντύσιμο σε φέρνει τις πιο ευτυχισμένες αναμνήσεις και ίσως, μπορεί να αισθάνεσαι μια παρηγοριά.


Post a Comment

0 Comments