Μια εκπληκτική συνέντευξη από την Βαρβάρα Βάλη


Η Βαρβάρα Βαλή γεννημένη στο Ρέθυμνο και μεγαλωμένη στον Πειραιά, είναι ένα ανερχόμενο αστέρι τα τελευταία χρόνια στις πίστες τις πρωτεύουσας, η οποία με τις φωνητικές της ικανότητες και την εντυπωσιακή της παρουσία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις!!

-Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική; 

Δεν νομίζω ότι αποφάσισα σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής μου να ασχοληθώ με τη μουσική και γενικώς δεν πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό. Θέλω να πω, πως όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, αυτό είμαι. Η κλίση, η προτίμηση προς την μουσική δεν είναι μια απόφαση που σκέφτηκα, ζύγισα και πήρα. Είμαι εγώ. Ο εαυτός μου. Προέκυψε εντελώς φυσικά.

- Ποια η πολυτιμότερη συμβουλή που σου έχουν δώσει και την κρατάς μέχρι σήμερα; 

«Να είσαι αυθεντική». Να είμαι ο εαυτός μου δηλαδή, να μην κάνω εκπτώσεις και να μην «στρογγυλεύω» τα πράγματα μόνο και μόνο για να είμαι αρεστή σε κάποιους. Είναι αδιαπραγμάτευτος κανόνας για μένα σε κάθε μου βήμα και έτσι έχω αποφασίσει πως θέλω να πορευτώ!


- Θα πήγαινες σε talent show;

Γιατί όχι; Κοίταξε είναι μεγάλο θέμα αυτό, το πως λειτουργεί το όλο σύστημα με τα talent shows αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι αρνητική. Αν πίστευα κάποια στιγμή ότι το έχω ανάγκη ή ότι θα εξελιχθώ μέσα από αυτό και θα γίνω καλύτερη, φυσικά, γιατί όχι;

- Έχεις αισθανθεί ποτέ αδικημένη;

Όλα μέσα στη ζωή είναι. Και η αδικία και ο φθόνος και ο δόλος. Μαθαίνω να πηγαίνω παρακάτω, να γίνομαι όσο καλύτερη μπορώ με ότι καταπιάνομαι και να εξελίσσομαι. Τι νόημα έχει να μένουμε κολλημένοι στα ίδια;

-Όσο κι αν έψαξα για σένα δεν βρήκα κάτι για την προσωπική σου ζωή. Είναι κάτι που το κάνεις κατ’ επιλογή; 

Η προσωπική ζωή είναι αυτό ακριβώς που λέει η λέξη. Προσωπική. Δεν νιώθω ότι αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και δεν βρίσκω λόγο να την μοιράζομαι δημόσια. Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, πως δεν είμαι υπερήφανη και τυχερή για τους ανθρώπους που έχω στο πλάι μου. Απλά είναι ένα κομμάτι που το κρατάω για μένα!


-Θεσσαλονίκη έχεις σκεφτεί να ανέβεις; Λένε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι δύσκολο κοινό αλλά αγαπάνε το τραγούδι. 

Την λατρεύω τη Θεσσαλονίκη. Το πνεύμα της πόλης, τον αέρα, τη νοοτροπία. Φυσικά και θα ανέβαινα και θα ένιωθα και πολύ τυχερή! Οι άνθρωποι εκεί είναι έξω καρδιά, ξέρουν από διασκέδαση και φυσικά αγαπούν το τραγούδι. Είναι μια πόλη με απαιτήσεις, μια πρόκληση που θα χαιρόμουν να ζήσω.

-Που βρίσκεσαι αυτό το διάστημα;

Βρίσκομαι στο "Ελλάδος Εικόνες" σε μια συνεργασία για την οποία είμαι πολύ χαρούμενη και απολαμβάνω! Φυσικά εξαιτίας όσων ζούμε όλα έχουν παγώσει και είμαστε λίγο μετέωροι αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα η περιπέτεια αυτή!

- Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; 

Οι μέρες που ζούμε είναι παράξενες και πρωτοφανείς. Νομίζω όλοι, λίγο πολύ, έχουμε παγώσει όνειρα και σχέδια που είχαμε για το κοντινό μέλλον. Η μόνη σκέψη που μπορώ να κάνω και συνάμα ευχή, είναι να περάσει όλη αυτή η περιπέτεια, να είμαστε υγιής και από όνειρα και σχέδια άλλο τίποτα!

- Νέα δισκογραφική δουλειά πότε θα ακούσουμε; 

Ετοιμάζω κάτι που νιώθω ότι θα κάνει αίσθηση. Η δουλειά που ετοιμάζω έχει τη δική μου ταυτότητα και έχω επενδύσει πολύ σε αυτή. Πολύ σύντομα θα μπορώ να την επικοινωνήσω και να την  μοιραστώ

Μη ξεχάσετε το όνομα γιατί ήρθε για μείνει!!!


Θα την βρείτε στα social media στις σελίδες του Facebook και Instagram

Post a Comment

0 Comments