Γνωρίζουμε την Eris Bee και λατρεύουμε τα φυσικά καλλυντικά της!


Σε μια περίοδο κρίσης δεν παύουν να υπάρχουν άνθρωποι με ιδέες και αγάπη για την δουλειά τους, που ξεκινούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό χώρο και να πετυχαίνουν παρ’ όλες τις δυσκολίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Μέσα σ' αυτούς τους ανθρώπους ξεχώρισα την κ. Αστερίνα, μητέρα δυο παιδιών, τελειόφοιτος "Εκπαιδευτικών πολιτικών δομικών έργων" στην ΑΣΠΑΙΤΕ και κάτοχος του "ErisBee" το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2017.

Μας εξομολογήθηκε πως ξεκίνησε η ιδέα του ERISBEE

"Είμαι μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών 6 και 2 χρονών και η μεγάλη μου κόρη είναι ο λόγος που ασχολήθηκα με την δημιουργία κηραλοιφών, μετά από ένα πολύ σοβαρό σύγκαμα που είχε μωρό και το οποίο χειροτέρευε από τις διάφορες κρέμες του εμπορίου!


Δάσκαλος μου ήταν ο παππούς μου μαθαίνοντας μου τα βότανα, τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τα γνωστά ελληνικά "γιατροσόφια". Οπότε όταν φίλοι, γνωστοί και φίλοι φίλων μου ζητούσαν ενθουσιασμένοι κεραλοιφές, μου μπήκε στο μυαλό η ιδέα του ErisBee.

Τα υλικά μου και κατά συνέπεια και τα προϊόντα μου είναι αγνά, από παραγωγούς που γνωρίζω προσωπικά γι'αυτό και η ποιότητα τους είναι εξαιρετική, χωρίς χημικά και πρόσθετα συντηρητικά"
Όλες οι κρέμες παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας για να διατηρούνται φρέσκες, διότι δεν περιέχουν συντηρητικά!

Για να δείτε όλα τα προϊόντα που παράγει η ErisBee και να επικοινωνήσετε μαζί της, επισκεφθείτε το κατάστημά της στο ETSY και ακολουθήστε την στο INSTAGRAM


Μείνετε συντονισμένοι θα ακολουθήσει παρουσίαση προϊόντων στο κανάλι μου στο YOUTUBE

Post a Comment

0 Comments