Τα καλύτερα φυσικά, φυτικά και βιολογικά καλλυντικά από το Pergamodo Natural Beauty Products


Μου αρέσει να δοκιμάζω νέες προτάσεις σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, ειδικά όταν πρόκειται για οργανικά προϊόντα ομορφιάς!

Ξέρω ξέρω, θα αναρωτιέστε "Τι ανακάλυψε πάλι!!" Πάμε λοιπόν να σας ξεναγήσω σε ένα καινούργιο, αλλά από τα καλύτερα E-Shop σε φυσικά, φυτικά και βιολογικά καλλυντικά!

Το ανακάλυψα πρόσφατα, ακούει στο όνομα Pergamodo.com και είναι ήδη το αγαπημένο μου!

Η Pergamodo Natural Beauty Products ιδρύθηκε με ένα αγνό και αυθεντικό όραμα. Να φέρει σε επαφή τη σύγχρονη γυναίκα και το σύγχρονο άντρα με την αρμονία και την ομορφιά της φύσης, προσφέροντας επιλεγμένα φυσικά, φυτικά και βιολογικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος.
Σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες όλα τα προϊόντα που διαθέτουν είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς, το χημείο του κράτους καθώς και το ΕΟΦ, όπως καταλαβαίνετε την λέξη «χημικό» δεν θα την ακούσετε ποτέ στο pergamodo.com γι αυτό εγώ τον χαρακτηρίζω, ως ένα μικρό παράδεισο, για κάθε γυναίκα και άντρα που προσέχει και φροντίζει τον εαυτό του.


Ανακαλύψτε τη σειρά Tea and Lemon στο Pergamodo.com

Στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα το οποίο εγκαινιάστηκε τον Ιανουάριο 2020, θα βρείτε προϊόντα που κύριο συστατικό τους αποτελεί το βιολογικό ελαιόλαδο, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με φαρμακευτικά - αρωματικά βότανα και αιθέρια έλαια, που θα σας βοηθήσουν να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης, ευεξίας και ψυχικής ανάτασης.

Απλά ανακαλύψτε τα και θα αλλάξτε συνήθειες για τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας!
Είναι ιδανικό για να δημιουργείς σετ προϊόντων για δώρα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις κι εσύ...


Μείνετε συντονισμένοι έρχεται μεγάλος διαγωνισμός σε Facebook και Instagram!!!

Θα ακολουθήσει παρουσίαση των προϊόντων της επιχείρησης στο κανάλι μου στο YOUTUBE 
Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα στο Eshop Pergamodo.com αλλά και στα social media Facebook Instagram και Pinterest
Καλές Αγορές!!

Post a Comment

0 Comments