Καλλυντικά Νεκράς Θάλασσας από την C-PRODUCTS


Σήμερα θα σας ξεναγήσω στο μαγικό κόσμο της Νεκράς Θάλασσας και θα γνωρίσουμε την C-Products με τα θαυματουργά καλλυντικά της!!!

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι, πριν από χιλιάδες χρόνια, οι άνθρωποι ανακάλυψαν τη μοναδική σύνθεση των νερών της και συνειδητοποίησαν τις εξαιρετικές θεραπευτικές της ιδιότητες. Από την Κλεοπάτρα που χρησιμοποιούσε τα ευεργετικά προϊόντα της Νεκράς Θάλασσας, ως την αγέραστη Madonna, η οποία μεταφέρει κάθε χρόνο νερό για τα λουτρά της, όπως ανέφερε η ίδια, τα καλλυντικά που προέρχονται από στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας, είναι πολύ πλούσια σε ιχνοστοιχεία, τα γνωρίζουν καλά και τα χρησιμοποιούν κατά κόρον οι σταρ που κάνουν και τις διακοπές τους εκεί, απολαμβάνοντας το ευεργετικό φυσικό spa της, που αποτελεί το αποτελεσματικότερο και μεγαλύτερο spa του κόσμου! 

Οι μοναδικές ιδιότητες της Νεκράς Θάλασσας είναι γνωστές όπως σας είπα παραπάνω, από πολύ παλιά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και τη μεγάλη συμβολή στη συνολική σας ευεξία. Είναι το μόνο μέρος στον κόσμο που προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό παροχών spa :
• ευεργετική ηλιακή ακτινοβολία και ιδανικές κλιματικές συνθήκες
• εμπλουτισμένο οξυγόνο
• πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία λάσπη
• και θερμο – ιαματικές πηγές


Η C-products έχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με βάση τα ορυκτά της Νεκρά Θάλασσας, ώστε ακόμη και αν δεν μπορείτε να την επισκεφθείτε, να έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες της.

Η σειρά προϊόντων c-products περιλαμβάνει επιλεγμένα καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα που αξιοποιούν τις ευεργετικές θεραπευτικές ιδιότητες των συστατικών της Νεκράς Θάλασσας και συμβάλλουν στην άριστη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος καθώς και στην αντιμετώπιση παθήσεων, όπως ακμή, ψωρίαση και έκζεμα, κυτταρίτιδα, δερματίτιδα ή στην ανακούφιση αρθριτικών πόνων. Τα μεταλλικά άλατα και η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας έχουν θεραπευτικό και ανανεωτικό αποτέλεσμα στο δέρμα. Τα καλλυντικά αυτά είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο χάρη στις μοναδικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες.
Επίσης επιτυγχάνουν στην ανάπλαση του δέρματος χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες των διαφόρων ιχνοστοιχείων της.

Όλα τα προϊόντα C-products είναι φυσικά, δερματολογικά ελεγμένα, paraben free και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Ανακαλύψτε αυτό το ελιξίριο ομορφιάς μέσα από μοναδικά καλλυντικά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε, που αλλού; 

Στο C-Products.gr φυσικά!!

Επισκεφτείτε τους στο E-shop c-products.gr αλλά και στα social media Facebook και Instagram

Μείνετε συντονισμένοι έρχεται όμορφος διαγωνισμός και παρουσίαση μοναδικών προϊόντων!!!! 

Post a Comment

0 Comments