Μοναδικά κοσμήματα από την withlove_Jewelery


Το χειροποίητο κόσμημα είναι ένα αξεσουάρ που πλέον προτιμάται από πολλούς!
Ιδιαίτερες, μοναδικές και πρωτότυπες δημιουργίες, καθημερινά αναζητούμε πολλοί σερφάροντας στον ιστό, έτσι και εγώ αναζητώντας μικρά, καλαίσθητα και unique κοσμήματα, έπεσα πάνω στη Δέσποινα, ένα γλυκύτατο πλάσμα που σε καθηλώνει με την ευγένεια και τους καλούς της τρόπους.

Η μεγάλη της αγάπη είναι τα χειροποίητα κοσμήματα, η ίδια μας μιλάει για το πώς ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το κόσμημα.


"Η αγάπη μου για να δημιουργώ δεν άργησε να φανεί από τα παιδικά μου χρόνια. Κάθοντας δίπλα στην πολύ αγαπημένη μου γιαγιά, μου έμαθε το κόσμο του πλεξίματος. Θυμάμαι να αρνούμαι να πάω να παίξω με τα υπόλοιπα παιδάκια γιατί ήθελα να μάθω. Στην πορεία δεν άργησε να έρθει και η δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, ποια γυναίκα άλλωστε δε τα λατρεύει. Ξεκίνησα δημιουργώντας διάφορα βραχιόλια μακραμέ έπειτα σκουλαρίκια κτλ."

Εδώ βλέπουμε ένα μικρό δείγμα της δουλειάς της, για να δείτε όλες τις όμορφες δημιουργίες της και να επικοινωνήσετε μαζί της, επισκεφθείτε τη σελίδα της στο Instagram καθώς και στο Facebook


Μείνετε στην όμορφη παρέα μας γιατί έρχεται φανταστικός διαγωνισμός!!!

Post a Comment

0 Comments