Review: Προϊόντα της Natura Siberica


Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας μιλήσω επιτέλους για κάποια προϊόντα από τη Natura Siberica που έχω στην κατοχή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό, τα οποία βέβαια έχουν τελειώσει τώρα που σας γράφω! 

Μου αρέσουν τα Brand περιποίησης που βγάζουν μια πολυτέλεια αντίστοιχη αυτής των spa και όταν αναφερόμαστε στη Natura Siberica αναφερόμαστε σε οργανικά, βιολογικά, φυσικά προϊόντα. Είναι έννοιες ταυτόσημες. Έχει 4 παγκόσμιες πιστοποιήσεις με αποκορύφωμα την ICEA. Για όσες δεν γνωρίζετε η ΙCEA είναι ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία. Επίσης είναι η πρώτη εταιρεία που έχει αναπτύξει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.

Δεν θα σας κρύψω ότι τα δυο προϊόντα που θα σας δείξω μου τα είχε πάρει η αδελφή μου δώρο τα Χριστούγεννα και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό!!

Ας ξεκινήσω το review με το best seller βραβευμένο προϊόν της εταιρείας:

Northern Soap For Deep Facial Cleansing
για Βαθύ Καθαρισμό, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Το 2014 βραβεύτηκε στο Παρίσι ως το καλύτερο προϊόν φροντίδας προσώπου. Πρόκειται για ένα μαύρο σαπούνι με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προσφέρει πραγματικά βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπό μας. Έχει βάση τον ξυλάνθρακα και σ' αυτόν οφείλετε το πλούσιο μαύρο χρώμα που έχει, το οποίο πλαισιώνεται από μια διακριτική μυρωδιά πικραμύγδαλου. Να πω την αλήθεια μου στην πρώτη χρήση δεν είδα κάποια διαφορά, αλλά όσο το χρησιμοποιούσα τόσο πιο πολύ άρεσε στο δέρμα μου και σε εμένα. Ορατά πιο καθαροί οι πόροι μου, καθώς επίσης μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης. 

Το Northern Soap έχει εξαγνιστικές, καθαριστικές, αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Στην συσκευασία του περιέχει ένα ειδικό σφουγγαράκι, το οποίο είναι σκληρό σαν άνθρακας, αλλά μόλις το βρέξουμε γίνεται μαλακό. Ανάλογα τις ανάγκες σας μπορείτε να το χρησιμοποιείται μια ή δυο φόρες την εβδομάδα για να έχετε ορατά αποτελέσματα.

Είναι ένα θαυματουργό προϊόν το οποίο κάνει ακριβώς όσα υπόσχεται!!!! Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε η αποτελεσματική του δράση στα σπυράκια: μειώνει κατά πολύ τα ήδη υπάρχοντα αλλά και αποτρέπει τη δημιουργία νέων!!!

Snow Cladonia Night Cream

Βαθιά αναγέννηση, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ηλικίες 30+

Η Night Cream Snow Cladonia θα ανανεώσει την επιδερμίδα, θα αναπληρώσει τα κύτταρα κατά τη διάρκεια του ύπνου, θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και θα ενυδατώσει σε βάθος. Μου προσφέρει μια ομοιόμορφη ματ όψη για το βράδυ, συμβάλλει στο να μειωθούν οι πόροι και νιώθω πολύ απαλή την επιδερμίδα μου όχι μόνο όταν την τοποθετήσω αλλά και το πρωί που θα ξυπνήσω την αισθάνομαι απαλή και με ματ υφή.

Αυτή ήταν η γνώμη μου για τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από Natura Siberica!!!

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο σας άρεσε περισσότερο και θα θέλατε να το αποκτήσετε;

Post a Comment

0 Comments