Ψυγείο για τα καλλυντικά μας; Και όμως υπάρχει!!

Αν είσαι beauty junkie όπως εγώ, τότε κάπου θα έχει πάρει το μάτι σου την νέα τάση με τα mini ψυγεία για τα καλλυντικά μας! Στο εξωτερικό τουλάχιστον είναι εδώ και πολύ καιρό, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις!

Τα ειδικά ψυγεία για τις κρέμες μας και για τα προϊόντα του μακιγιάζ μας, είναι καλύτερα απ’ το κανονικό μας ψυγείο καθώς είναι μικρότερα και χωράνε στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο, έχουν ελαφρώς υψηλότερη θερμοκρασία απ’ ότι το ψυγείο της κουζίνας μας και δεν κάνουν τα προϊόντα μας να μυρίζουν… φαγητό!

Αξίζει να το αγοράσεις; Εγώ θα συμφωνήσω με τους δερματολόγους που λένε ότι, ένα ψυγείο ειδικό για τα καλλυντικά διατηρεί τα makeup και scincare προϊόντα στη σωστή θερμοκρασία!

Τι ακριβώς είναι το Beauty Fridge;

Είναι mini ψυγεία στα οποία μπορείς να βάζεις μέσα τις κρέμες σου κι άλλα καλλυντικά που χρειάζονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και πλέον θα βρεις παντού τέτοια ψυγεία, καθώς η ζήτησή τους έχει αυξηθεί.

Τα συγκεκριμένα ψυγεία λειτουργούν με ρεύμα, έχουν καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα και μέσα εκεί μπορείς να αποθηκεύεις τα προϊόντα, τα οποία είναι ιδανικό να τοποθετείς στο πρόσωπό σου και να είναι δροσερά. Επίσης λόγω του μεγέθους του και του χερουλιού που έχει στο πάνω μέρος είναι πολύ εύκολο στην μεταφορά του! Για αυτό τον λόγο, μέσα στην συσκευασία όταν το αγοράσεις συμπεριλαμβάνεται και φορτιστής αυτοκινήτου για να το έχεις πάντα μαζί σου! 

Όπως είναι γνωστό, το κρύο αποσυμφορίζει τα πρηξίματα, επομένως σκέψου να εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου την ενυδατική σου, η οποία είναι δροσερή! Στις λειτουργίες του έχει την δυνατότητα όχι μόνο για ψυχρή ρύθμιση αλλά και θερμή, για να προσαρμόζεται έτσι σε όλες τις ανάγκες σου! 

Τι μπορείς να βάλεις μέσα;

Φυσικά τις ενυδατικές σου κρέμες, ειδικά όσες είναι σε μορφή τζελ, τις μάσκες προσώπου σου, οποιοδήποτε προϊόν είναι σε μορφή spray, δεν μπορείς να βάλεις όμως τα serum, τα έλαια και τις σκιές ματιών καθώς θα αλλοιωθούν απ’ το ψύχος, όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν κανονικά, ακόμα και την πετσέτα του προσώπου σου μπορείς να βάλεις για να είναι δροσερή (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες). Ιδανικό είναι να τοποθετείς στο ψυγείο τα προϊόντα με ρετινόλη, καθώς οι θερμοκρασίες είναι τέλειες για αυτά τα καλλυντικά. Εργαλεία περιποίησης προσώπου αλλά και σώματος, όπως το jade roller που κάνει μασάζ στο πρόσωπο και με την χαμηλή θερμοκρασία του θα βοηθήσει περισσότερο τους πόρους της επιδερμίδας σου. Φυσικά και το gua sha που ανήκει στην ίδια κατηγορία αλλά και εργαλεία σώματος που βοηθάνε στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Το σίγουρο προϊόν που βάζοντας το στο ψυγείο παρατείνει την διάρκεια ζωής του είναι το άρωμα σου!

Και τώρα θα αναρωτιέστε: "Το χρειάζομαι σίγουρα ένα τέτοιο ψυγείο;" 

Η απάντηση είναι: όχι απαραίτητα, δεν είναι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ένα τέτοιο ψυγείο, αλλά εάν το αγοράσεις θα αλλάξει τελείως ο τρόπος αποθήκευσης των skincare προϊόντων σου. Θα είσαι σίγουρη ότι όλα τα καλλυντικά σου είναι αποθηκευμένα στις σωστές θερμοκρασίες, ενώ η αίσθηση πάνω στο δέρμα σου θα σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς ζούσες τόσο καιρό χωρίς ένα τέτοιο.

Αν τελικά σε έπεισα και αναρωτιέσαι πού θα βρεις να αγοράσεις ένα skincare ψυγείο, η απάντηση είναι παντού! Αν κάνεις μια έρευνα αγοράς online θα βρεις σίγουρα αυτό που σου αρέσει περισσότερο και θα συγκρίνεις τις τιμές!

Εγώ το πήρα από το Plaisio στη τιμή των 34,90€! Αρκετά οικονομικά μου φάνηκε έμενα!

Τι λέτε; Θα το αγοράζατε; Περιμένω να μου γράψετε την άποψη σας!!!

Post a Comment

0 Comments