Παρουσίαση της εταιρείας Imperial Feet Greece & Cyprus

Η Imperial Feet είναι μια καινοτόμος εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στη Ολλανδία από επαγγελματίες ποδοθεραπευτές και εξειδικεύεται σε ποιοτικά προϊόντα περιποίησης και θεραπείας παθήσεων των άκρων, για πάνω από 20 χρόνια.

Προσφέρει μεγάλη επιλογή δερμοκαλλυντικών προϊόντων, κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα που παρέχουν αποτελεσματικά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Οι μυστικές συνταγές και οι εγγυημένες λύσεις, για τους μύκητες των ποδιών και το πόδι του αθλητή χρησιμοποιούνταν από την οικογένεια και τους υπαλλήλους του Rob Beekman για δεκαετίες. Ο Rob Beekman ανακάλυψε την μεγάλη ανάγκη που είχε ο κόσμος, για αντιμυκητιακά προϊόντα και ίδρυσε το "Samenwerkende Pedicures" το 2001 με μόνο δύο προϊόντα: τη λύση για τη μυκητίαση των νυχιών και τη λύση για τα πόδια του αθλητή. Προϊόντα που είναι εύχρηστα, απλά και εξαιρετικά αποτελεσματικά.

Τα προϊόντα έγιναν εξαιρετικά επιτυχημένα και οι επαγγελματίες στην Ολλανδία ενθουσιάστηκαν για τα αποτελέσματα. Εμφανίζονται ακόμη, σε ολλανδικά και βελγικά βιβλία μελέτης ποδιατρικής. 

Στα προϊόντα της Imperial Feet Greece & Cyprus θα βρείτε:

✓  Επαναστατική και καινοτόμος φόρμουλα

✓  Αξιόπιστη λύση για μυκητιακές λοιμώξεις

✓  Κάθε προϊόν έχει δοκιμαστεί διεξοδικά από ειδικούς φροντίδας άκρων

✓  Ισορροπημένος συνδυασμός φυσικών συστατικών

✓  Κατάλληλος για διαβητικούς

✓  No Parabens

Τα προϊόντα Imperial Feet διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία Imperial Feet Greece & Cyprus και πωλούνται από επιλεγμένα Φαρμακεία και e-shop Φαρμακείων, από επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center σε όλη την Ελλάδα, από εξειδικευμένα καταστήματα ειδών Ποδολογίας, Κέντρα Ποδολογίας και επαγγελματίες υγείας & θεραπευτικού πεντικιούρ.


Στη σελίδα της Imperial Feet Greece & Cyprus θα βρείτε τα Σημεία Πώλησης και τα επιλεγμένα e-shop Φαρμακείων που προσφέρουν τα προϊόντα σε ειδικές τιμές για ηλεκτρονική παραγγελία.

Επισκεφτείτε τους στην ιστοσελίδα τους Imperial Feet Greece & Cyprus και στα social media Facebook και Instagram για περισσότερες πληροφορίες.

Post a Comment

0 Comments