Ο αντιπρόσωπος της Imperial Feet Greece μιλάει στο Mariablog.gr

Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να γράψω ένα άρθρο που απασχολεί πολύ κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκουν την λύση και αυτό έχει να κάνει με τους μύκητες των νυχιών, τους κάλους και τις σκληρύνσεις.


Tι είναι αυτές οι παθήσεις και πώς άραγε προκαλούνται; Υπάρχει λύση;

Ακούω από πολλούς που λένε, ότι παίρνουν χάπια, βάζουν αλοιφές, καλλυντικές κρέμες αλλά δεν βλέπουν αποτέλεσμα. Πως μπορεί κάποιος να απαλλαγεί από αυτά;

Έτσι απευθύνθηκα στην εταιρεία Imperial feet Greece & Cyprus (μπορείτε να διαβάσετε για την εταιρεία εδώ) έτσι ώστε, να μας δώσουν τα φώτα τους σαν ειδικοί επάνω στο θέμα.

Σας ευχαριστώ πολύ που δεχθήκατε να με βοηθήσετε πάνω στο άρθρο. 

Πείτε μου ο μύκητας των νυχιών τι είναι, πως προκαλείται και πια είναι η θεραπεία που προτείνετε εσείς;

- Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε για τις αιτίες και την θεραπεία των μυκητιάσεων, ιδιαίτερα της ονυχομυκητίασης.

Αιτίες των αλλαγών των νυχιών και της ανάπτυξης των μυκητιάσεων:

• Προδιάθεση (συγγενής παραμορφώσεις του πέλματος και των δακτύλων).

• Κακή κυκλοφορία του αίματος, ή και τραυματισμός.

• Επιρροή επιβλαβών ουσιών (φάρμακα κ.ά.).

• Σακχαρώδης διαβήτης

• Μόλυνση των νυχιών (ονυχομυκητίαση κ.ά.).

Ονυχομυκητίαση

Ο όρος «ονυχομυκητίαση» σημαίνει την προσβολή του νυχιού από μύκητα. Είναι γνωστό ότι ονυχομυκητίαση προκαλούν τα δερματόφυτα, τα μη δερματόφυτα, τα τριχόφυτα και η κάντιντα. Η συχνότητα των ονυχομυκητιάσεων είναι εξαιρετικά μεγάλη, προσβάλλοντας ένα ή περισσότερα νύχια στα χέρια και τα πόδια. Συνήθως αρχίζει με μια κηλίδα χρώματος άσπρου ή κίτρινου, που εμφανίζεται κάτω από την άκρη του νυχιού και όσο προχωρά η μόλυνση πιο βαθιά στο νύχι, προκαλεί αλλοίωση του χρώματος του. Η συνύπαρξη διάφορων μυκήτων στον ίδιο νύχι είναι αρκετά συχνή. Τα δερματόφυτα που προσβάλλουν τα νύχια ανάλογα με την εντόπιση τους, προκαλούν, περιφερική, κεντρική, ή και ολική ονυχομυκητίαση.


Υπάρχουν πολλά είδη μυκήτων που μπορούν να μολύνουν τα νύχια. Οι μικροσκοπικοί αυτοί οργανισμοί ζουν στο ζεστό και υγρό περιβάλλον.
 Εισχωρούν στο δέρμα από μικρά κοψίματα που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Επίσης μπορούν να περάσουν από μικρό διαχωρισμό που μπορεί να υπάρχει μεταξύ του νυχιού και του δέρματος του στρώματος του νυχιού από κάτω. Η μόλυνση συμβαίνει όταν τα νύχια εκτίθενται κατ’ επανάληψη σε ζεστό και υγρό περιβάλλον το οποίο ευνοεί την ανάπτυξη και εξάπλωση μυκήτων. 

Για το λόγο αυτό τα νύχια των ποδιών προσβάλλονται εύκολα επειδή βρίσκονται σε υγρό και ζεστό περιβάλλον μέσα στα υποδήματα. Επίσης τα νύχια των ποδιών είναι πιο ευάλωτα στις μυκητιάσεις επειδή η κυκλοφορία του αίματος δεν είναι τόσο καλή όσο στα χέρια.

Οι πληγές του δέρματος, οι βλάβες των νυχιών ή ύπαρξη άλλης μόλυνσης διευκολύνουν την μόλυνση από μύκητες. Η μυκητίαση των νυχιών μπορεί να παραμείνει για πάντα εάν δεν χορηγηθεί θεραπεία. 

Σας προτείνουμε την θεραπεία Nail Mycosis Gel της Imperial Feet

Το προϊόν αυτό είναι αναγνωρισμένο πάνω από 20 χρόνια και συστήνετε από επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο.

Έχει γρήγορα και πάνω απ' όλα σίγουρα αποτελέσματα και είναι κατάλληλο για Διαβητικούς. 

 


Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόζετε 2 φορές καθημερινά και συνεχίζετε μέχρι η λοίμωξη θεραπευτεί και το νύχι επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά άμεσα με την εμφάνιση των νέων νυχιών. Συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και μετά την αποθεραπεία για 6 εβδομάδες ακόμα, 1 φορά την ημέρα.

▪Οι επαγγελματίες μπορούν να κάνουν οι ίδιοι την αρχική θεραπεία στους πελάτες του να τους δείχνουν πως ακριβώς θα το χρησιμοποιούν στο σπίτι και να τους πουλάνε το προϊόν. Και κάθε 20 μέρες να παρακολουθούν την εξέλιξη της θεραπείας του πελάτη τους και να κόβουν προσεκτικά τα νύχια μπροστά όχι πολύ βαθιά για να βοηθήσουν και να αναπτύσσονται πιο γρήγορα. 


Η σκλήρυνση και ο κάλος, πως προκαλείται; Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να ανακουφιστεί από αυτά;

- Ο σχηματισμός κάλου (επιστημονικά λέγεται τύλος), είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής πίεσης που δέχεται το πόδι σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Πριν την εμφάνιση του κάλου υπάρχει νέκρωση και βλάβη του μαλακού ιστού επάνω στις προεξοχές των οστών των ποδιών. Τα πιο συνήθη σημεία που εμφανίζονται οι κάλοι είναι το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και το πέλμα, καθώς και το επάνω μέρος της πρώτης ή/και της δεύτερης άρθρωσης των δακτύλων.

Επιπλέον, τα έλκη που εμφανίζονται στα πόδια των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη περιβάλλονται από έναν δακτύλιο κάλου.

Εξίσου συχνό φαινόμενο αποτελούν οι Σκληρύνσεις στο πέλμα, στο πλάι των μεγάλων & μικρών δακτύλων, στην περιοχή του μεταταρσίου κάτω από τα δάκτυλα και στις φτέρνες.


Συνηθώς αυτά οφείλονται στην έλλειψη σωστής φροντίδας και στα στενά παπούτσια.

Η πρόληψη και η σωστή φροντίδα των κάλων & των σκληρύνσεων αλλά και η σωστή και έγκαιρη αντιμετώπισή τους αποτελούν σημαντικές παρεμβάσεις για τη μείωση του κινδύνου εξέλιξής τους σε έλκη.

Τα φυτικά προϊόντα της Imperial Feet με σωστή εφαρμογή ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης της εταιρείας, επιτρέπουν την ασφαλή και ανώδυνη απομάκρυνση των κάλων & των σκληρύνσεων.

Είναι πολύ σημαντικό όταν διαπιστώνουμε σοβαρό πρόβλημα, ιδιαίτερα έλκη, να απευθυνόμαστε πάντα στους ειδικούς όπως σε πιστοποιημένο Ποδολόγο/Ποδοθεραπευτή ή και σε εξειδικευμένη επαγγελματία τεχνίτρια με επαρκείς γνώσεις θεραπευτικού πεντικιούρ η οποία αν με τη σειρά της διαπιστώσει σοβαρό πρόβλημα θα πρέπει να μας παραπέμψει σε ειδικό Ποδολόγο ή στον γιατρό μας.

Η σωστή φροντίδα των ποδιών & των νυχιών μας δεν είναι πολυτέλεια. Είναι Υγεία!

Προτείνουμε την Corns and Callusses cream της Imperial Feet

Οδηγίες χρήσης: Απλώνετε επαρκή ποσότητα κρέμας στις περιοχές που έχετε κάλους & σκληρύνσεις και κάνετε ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις πάνω στην πάσχουσα περιοχή για 3’’ λεπτά.

Στη συνέχεια μπορείτε να καλύψετε την πάσχουσα περιοχή με μαλακή γάζα ή μεμβράνη κουζίνας για όσο χρειαστεί ανάλογα με το πρόβλημα.

Μετά αφαιρείτε τη γάζα και σκουπίζετε με νωπό πανί τα νεκρά κύτταρα μέχρι να απομακρυνθούν.

Σε προχωρημένες σκληρύνσεις και κάλους καλύτερα αποτελέσματα δίνει η χρήση μεμβράνης κουζίνας, τυλίγουμε την πάσχουσα πάνω από την κρέμα την οποία αφήνουμε όλο το βράδυ κατά τη διάρκεια του ύπνου και το επόμενο πρωί την αφαιρούμε και πλένουμε τα πόδια μας. Αν χρειαστεί τρίβουμε πολύ μαλακά με νωπή ράσπα από την μαλακή της πλευρά. 

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν για περισσότερο από 3 συνεχόμενες ημέρες. Εάν χρειαστεί μπορείτε να επαναλάβετε ξανά μετά από 3 μέρες.

Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ρωγμές και ανοιχτές πληγές.Οι επαγγελματίες θα βρουν όλα τα προϊόντα Imperial Feet στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας www.imperialfeet.gr και μπορούν να κάνουν εγγραφή και στο B2B e-shop/Χονδρική της σελίδας. Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε τις σελίδες της IMPERIAL FEET GREECE στα social media Facebook και Instagram

Με την εταιρεία Imperial Feet Greece & Cyprus μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο Τηλ. 210.6777800 ή στο email: info@imperialfeet.gr

Κύριε Τάσο Βενούκα σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία σας και που με βοηθήσατε για αυτό το άρθρο και είμαι σίγουρη ότι θα τα ξαναπούμε πάλι γιατί η IMPERIAL FEET έχει πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα για χρήση από τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές.

*The article translated into English for our readers abroad. Link Here


Post a Comment

0 Comments