Παρουσίαση της εταιρείας Lavera Naturkosmetik

Σήμερα θα σας παρουσιάσω μια από τις πιο δυνατές εταιρείες στο χώρο των φυσικών καλλυντικών! Ένα όνομα, μια ιστορία χρόνων για την Lavera Naturkosmetik, η οποία μετράει πάνω από 30 χρόνια, στο χώρο της ομορφιάς. Το όνομα της το πήρε από τη λατινική λέξη "La Vera" που σημαίνει "Η αλήθεια". 

Ιδρύθηκε το 1987 από τον Thomas Haase, ο οποίος είχε νευροδερματίτιδα από την ηλικία των δυο ετών. 

Ο ίδιος είπε: "Τα συμβατικά καλλυντικά και οι φαρμακευτικές κρέμες δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν καμία ανακούφιση. Έτσι, ασχολήθηκα από νωρίς με διάφορα συστατικά και με τις δυνατότητες  για εναλλακτική φροντίδα του δέρματος. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, άνοιξα ένα από τα πρώτα καταστήματα φυσικής διατροφής, στον ήδη υπάρχοντα τομέα των βιολογικών προϊόντων και ενθαρρύνθηκα να συνεχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτές τις γνώσεις. Εγώ ο ίδιος καλλιεργούσα φυτά, κατασκεύαζα εκχυλίσματα βοτάνων και άρχισα να δημιουργώ τις πρώτες συνταγές μου.


Το καλοκαίρι του 1975 ήρθε πια η στιγμή: το πρώτο μου προϊόν, ένα βάλσαμο για την προστασία των χειλιών που με συνόδευε στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Ήταν οι πρώτες μου διακοπές χωρίς εγκαύματα από τον ήλιο στα ευαίσθητα χείλη μου. Αφού ασχολήθηκα για περισσότερα από 10 χρόνια με την εξέλιξη των καλλυντικών, μπορούσα πια να διοχετεύσω τις γνώσεις μου στη δική μου επιχείρηση, την Laverana GmbH."

Από την αρχή ακόμα, η lavera απέκλεισε τη χρήση συνθετικών συστατικών και έθεσε στη βάση, της ύπαρξής της τη χρήση φυτικών πρώτων υλών. Τα καλλυντικά τους είναι πιστοποιημένα φυσικά και βιολογικά με διεθνής πιστοποιήσεις από την NaTrue, Vegan και Oko-test, η Lavera αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα στα φυσικά και βιολογικά καλλυντικά! Έχει πάρει 630 βραβεία σε 251 προϊόντα, από τον αυστηρό Γερμανικό οργανισμό OKO-TEST, επίσης από Good Housekeeping, Elle Magazine, Gorgeously Green, The Green Beauty Bible Awards, και πάρα πολλά άλλα για να εγγραφούν εδώ! Από τα σημαντικότερα βραβεία ήταν, από την παγκόσμια έκθεση BioFach στη Νυρεμβέργη (Γερμανία), που έχει κερδίσει το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς", τόσες φορές όσο καμία άλλη εταιρεία! Επίσης έχει ανακηρυχθεί " εταιρεία του αιώνα στα φυσικά καλλυντικά"


Η Lavera έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει καινοτόμα, φυσικά καλλυντικά - από το πρωτοποριακό τους Sunless Tanner έως το βραβευμένο φυσικό μακιγιάζ, τα προϊόντα τους έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν ακόμη και στο πιο ευαίσθητο δέρμα. Χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά και αποτελεσματικά συστατικά με βάση τα φυτά και καθαρά μέταλλα, πιστοποιημένα οργανικά και 100% απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες. Όλα τα καλλυντικά είναι χωρίς γλουτένη, δεν περιέχουν parabens, SLS, phtalates, parraffinium και φυσικά ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ!!!

Μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία στην ιστοσελίδα της lavera.gr καθώς και στα social media Facebook και Instagram

Post a Comment

0 Comments