Φυσικά καλλυντικά προϊόντα από την LenV. Beauty


Καλησπέρα αγαπημένοι μου!! Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμα μια Ελληνική εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς! Όχι όμως απλά προϊόντα ομορφιάς αλλά κάτι ακόμη καλύτερο!

Θα μιλήσουμε για ΦΥΣΙΚΑ, ΦΡΕΣΚΑ και το τονίζω αυτό γιατί ξέρετε πόσο σημαντικό θεωρώ να χρησιμοποιούμε, για την επιδερμίδα μας, φυσικά προϊόντα χωρίς χημικές ουσίες ή διάφορες επεξεργασίες.

Γνώρισα λοιπόν, την εταιρεία LenV η οποία ιδρύθηκε το 2014 στην περιοχή της Θεσπρωτίας, από την Λένα Βασιλική φαρμακοποιό- χημικό με σκοπό την δημιουργία καλλυντικών, αρωμάτων τύπου επωνύμου και ειδών περιποίησης προσώπου και σώματος από φυτικά συστατικά επί το πλείστον. Σέβεται τη φύση και την αγαπά (για αυτό άλλωστε δημιουργεί τέτοιου είδους καλλυντικά) & λειτουργεί κάνοντας το καλύτερο για τον άνθρωπο και την επιδερμίδα του. Το εργαστήριο παρασκευής εδρεύει στο Παλαιόκαστρο Θεσπρωτίας. Όλα τα προϊόντα τους περιέχουν φυτικά λάδια, αιθέρια έλαια και οργανικά συστατικά που περιποιούνται το δέρμα.

Έχω ξετρελαθεί με τις τέλειες χρωματιστές, παιχνιδιάρικες ετικέτες που έχουν πάνω στις συσκευασίες τους και από τα αρώματα με διάρκεια!! Αλλά αυτά θα σας τα πω στο Video που θα σας τα παρουσιάσω.

Στο E-shop θα βρείτε επίσης αρωματικά χώρου, μπομπονιέρες με σαπουνάκια γλυκερίνης και προσκλητήρια γάμου και βάπτισης σε διάφορα σχέδια. 

Όλα τα προϊόντα διατίθενται τόσο σε λιανική πώληση όσο και στην χονδρική. 

Επισκεφτείτε την εταιρεία στο Ε-shop και στις σελίδες της στο Facebook και στο Instagram

Μείνετε συντονισμένοι έρχεται διαγωνισμός και παρουσίαση προϊόντων που μου έστειλε η εταιρεία!!

Post a Comment

0 Comments