Ο παραμυθένιος κόσμος της Storytellers Natassa

Να και ένα άρθρο μου, λίγο αλλιώτικο από τα άλλα..📖

Η Storyteller, η κυρά των παραμυθιών, (Νατάσα)είναι μια ανερχόμενη Youtuber που διηγείται παιδικά παραμύθια.


Έχει το κανάλι περίπου ένα χρόνο, "Storyteller η κυρά των παραμυθιών"

Την ρώτησα για πιο λόγο άνοιξε ένα τέτοιο κανάλι και η απάντηση της με ξάφνιασε όμορφα μπορώ να πω.

"Αποφάσισα να κάνω αυτό το κανάλι, επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα και μου αρέσει και η αφήγηση. Θεωρώ ότι κάνει πάρα πολύ καλό στα παιδιά και γενικά σε όλους. Μου αρέσει αυτή η επικοινωνία μέσω του YouTube γιατί είσαι ελεύθερος και ανεξάρτητος έχοντας το δικό σου κανάλι, να μην παρεμβαίνουν άλλοι σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Ξεκίνησα πριν ένα χρόνο και ο σκοπός του καναλιού μου είναι ότι θέλω να φέρω εις πέρας αρκετούς στόχους. Πρώτον θέλω να κάνω τα παιδιά να σκέφτονται και να διερωτώνται για αυτά που διαβάζουν, να ψάχνονται τι είναι καλό και τι κακό, τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Δεύτερον, σκοπός μου είναι ότι θέλω να βοηθάω τους γονείς να συζητούν σοβαρά θέματα με αφορμή κάποιες ιστορίες και παραμύθια, όπως επίσης να τους ανακουφίζω μετά από μία κουραστική μέρα ακούγοντας μία ιστορία μαζί με τα παιδιά τους και να χαλαρώνουν.

Το κανάλι μέχρι τώρα έχει τρεις ενότητες, η πρώτη και η κυρία, είναι η αφήγηση ιστοριών και παραμυθιών (Ελληνική μυθολογία, ήρωες που άλλαξαν τον κόσμο, παραμύθια στα Αγγλικά κ.α) Στο μυαλό μου έχω πολλές "ενότητες" ακόμα που θέλω να ανοίξω και αφορούν ψυχολογία, κοινωνιολογία, θετικό προσανατολισμό και θρησκευτικές ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Η δεύτερη ενότητα έχει να κάνει με χειροτεχνίες που κάνω από μικρό παιδί, φτιάχνω για μένα και τους φίλους μου, "η δημιουργία είναι χαρά". Θα δείτε πως φτιάχνουμε ένα βραχιόλι, ένα κολιέ και πολλά άλλα. Η τρίτη ενότητα έχει να κάνει με μικρά βιντεάκια που φτιάχνω από ταξίδια που πάω θαυμάζοντας την φύση και τον πολιτισμό κάθε τόπου και θέλω να το μεταφέρω στους συνδρομητές μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με εκδόσεις και να διαβάζω τα βιβλία τους. Επίσης θα ήθελα να δοκιμαστώ σε  μεταγλωττίσεις παιδικών ταινιών όπως Disney.

Ρώτησα πιο είναι το όνειρο της..

Μου απάντησε, ότι έχει πολλά όνειρα, ένα από αυτά είναι ότι, θα ήθελε να αγαπήσει ο κόσμος το κανάλι της και γιατί όχι κάποια στιγμή να έχει την δική της εκπομπή!!

Δεν θα σας πω κάτι άλλο το αφήνω να παραμείνει έκπληξη και θα δούμε στην πορεία τι όμορφα πράγματα θα μας παρουσιάσει στο μέλλον. Την "storyteller η κυρά των παραμυθιών" θα την βρείτε στο Instagram και στο κανάλι της στο Youtube.

Εγώ θα ήθελα να πω να έχετε όνειρα. Πολλά όνειρα. Να βάζετε στόχους. Κάποια στιγμή θα τα πραγματοποιήσετε. Να πιστεύετε στον εαυτό σας, στις δυνάμεις σας και θα τα καταφέρετε.

Εδώ είμαστε για να σας ακούσουμε στο μέλλον.


Post a Comment

0 Comments