Παρουσίαση της εταιρείας Achala Natural Products

Εσύ που με διαβάζεις και με ακολουθείς στα social media, ξέρεις πως στην επιλογή καλλυντικών και πιο συγκεκριμένα για το πρόσωπό μου είμαι πολύ αυστηρή! Από τότε που άρχισα να ενημερώνομαι και να παίρνω σωστές πληροφορίες μπήκα στη λογική αλλά και στον κόσμο της φυσικής, φυτικής και βιολογικής κοσμετολογίας! 

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω μια καινούργια εταιρεία την Achala Natural Products (Achala σημαίνει βουνό) η οποία ιδρύθηκε το 2018 και θα σε μυήσω ακόμα μια φορά στον κόσμο των φυτικών καλλυντικών.

Ιδρύτρια της εταιρείας είναι η περιβαλλοντολόγος Σύλβια ACHALA Τσουρμύλ η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελβετία. Ζει εδώ και 20 χρόνια στην Ελλάδα και τα τελευταία 10 στην όμορφη Νάουσα. Ταξίδεψε σε πολλές μεριές του κόσμου, όμως στη Νάουσα βρήκε την Ελβετία των παιδικών της χρόνων. Το Βουνό με τις ομορφιές του, τα υπέροχα βότανα, η ιστορία του τόπου, τα χνάρια του πασίγνωστου φιλόσοφου και φυσιολάτρη Αριστοτέλη την ενέπνευσαν να δημιουργήσει στη Νάουσα την πρώτη της εταιρεία.

Ως περιβαλλοντολόγος ανακάλυψε ότι τα βότανα στο Βέρμιο αναπτύσσονται χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι. Είναι απόλυτα αγνά και φυσικά διατηρώντας όλες τις θεραπευτικές τους δυνάμεις. Χρησιμοποιώντας μόνο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα αγαπημένα βότανα από το Βέρμιο, δημιούργησε μοναδικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Τα προϊόντα που θα βρείτε είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και άτομα με αλλεργίες, βιολογικά και οικολογικά οι πρώτες ύλες προέρχονται ΜΟΝΟ από την Ελλάδα, τα δοχεία είναι κατασκευασμένα από γυαλί και είναι ανακυκλώσιμα, χωρίς συντηρητικά⁣, χωρίς συνθετικά πρόσθετα⁣, χωρίς χημικά πρόσθετα⁣ και φυσικά είναι κατάλληλα για vegan⁣.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα στο E-Shop, καθώς και στα social media Facebook και Instagram

Μείνετε συντονισμένοι, έρχεται διαγωνισμός στο Instagram, παρουσίαση των προϊόντων και φυσικά review μόλις τα δοκιμάσω!


Post a Comment

0 Comments