ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ήρθαν στην Ελλάδα τα βιολογικά και vegan καλλυντικά της GRN shades of nature

Η νέα πιστοποιημένη μάρκα βιολογικών καλλυντικών από την Cosmondial GmbH & Co. KG, η GRN SHADES OF NATURE με αποχρώσεις από την φύση, μπήκε στο παρκέ της ομορφιάς το 2019 και θεωρείτε ένα από τα καλύτερα brand καλλυντικών. Η γκάμα της περιέχει, πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με πρώτες ύλες όπως αγγούρι, θαλασσινό αλάτι, κάνναβη και λυκίσκο τα οποία προέρχονται από τη Γερμανία και συγκεκριμένα από το Aschaffenburg για να είμαστε πιο ακριβείς, καθώς εδώ ιδρύθηκαν οι Silke και Stephan Becker (Benecos) της Cosmondial GmbH & Co. KG.

Το φύλλο στο λογότυπο συμβολίζει τις μοναδικές και ταυτόχρονα πολύχρωμες αποχρώσεις της φύσης και μπορεί επίσης να διαβαστεί με ευρύτερη έννοια ως γράμματα για να εκφράσει τη λέξη «πράσινο» σε διαφορετικές γλώσσες. Επίσης έχει νόημα, επειδή η οικογενειακή επιχείρηση του Aschaffenburg αφορά το περιβάλλον, τη φυσικότητα και τη βιωσιμότητα. Είναι αυτονόητο ότι χρησιμοποιούνται μόνο προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά στα προϊόντα τους.

Με πιστοποίηση COSMOS Organic και με μεγάλη γκάμα προϊόντων VEGAN. Οι μεμονωμένες φόρμουλες ταιριάζουν με κάθε τύπο δέρματος και μαλλιών. Ο καθαρός σχεδιασμός και η εύκολη χρήση είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Οι συσκευασίες της GRN είναι αποκλειστικά σε χάρτινες και γυάλινες και μπορούν όλες να ανακυκλωθούν. Για την περαιτέρω προστασία της φύσης, η GRN δεν χρησιμοποιεί καμία εξωτερική συσκευασία για ολόκληρη τη σειρά φροντίδας του δέρματος. Επίσης τα προϊόντα του μακιγιάζ προσφέρονται σε συσκευασίες που χρησιμοποιούν χαρτί αντί πλαστικού.

Η GRN προσφέρει διάφορες σειρές όπως:

Pure Elements για ευαίσθητη επιδερμίδα
Essentials Elements για κανονικό έως μεικτό δέρμα
Rich Elements για ώριμο & απαιτητικό δέρμα
Gentlemen’s Organic ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες
Dental Elements για τη σωστή στοματική υγιεινή
Colour Cosmetics με βιολογικά και οικολογικά προϊόντα μακιγιάζ.

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη μάρκα ήρθε για να κατακτήσει πάρα πολλά βραβεία για τα προϊόντα της!!
Εννοείτε ότι θα τα δοκιμάσω και θα σας γράψω την γνώμη μου!!!

Θα τα βρείτε στο αγαπημένο μου E-Shop
  PERGAMODO.COM
Post a Comment

0 Comments